Eye Tracking

Hoe ziet de gebruiker jouw reclame uiting of website?

Veel bedrijven laten deze vraag onbeantwoord. Echter laten ze daar een grote kans liggen want als je weet hoe de gebruiker naar jouw reclame uiting of website kijkt kan je deze op basis daarvan verder optimaliseren. Wist je dat veel beslissingen bij bijvoorbeeld webdesign gemaakt worden op gevoel? Waarom niet echt door de bril van je klant kijken en erachter komen wat er echt toe doet? Right Minds kan op locatie of in een van haar Usability labs in Rotterdam of Ridderkerk aan de hand van geavanceerde eye tracking technologie letterlijk zien waar de consument naar kijkt.

Eye Tracking

Krijg inzicht in het effect van jouw offline uitingen

Valt jouw advertentie op tussen de vele impressies die een consument dagelijks ziet? Krijg nu inzicht in hoe de consument naar jouw advertentie uiting kijkt. Right Minds kan met eye tracking hard- en software het kijkpunt van de consument vast leggen. Hiermee bieden we een high-tech pre-test van de campagne en kunnen we de effectiviteit en opvallendheid van jouw advertentie uitingen waaronder abri’s, billboards, direct mails etc. verbeteren. Jij hoeft alleen de communicatie uiting aan te leveren en wij zorgen voor het gehele traject inclusief de werving van de respondenten in alle doelgroepen. Het eindproduct is een onderzoek met concrete aanbevelingen om de uiting verder te optimaliseren.

Krijg inzicht in online klik- en surfgedrag van jouw website of app

Van website bezoeker tot loyale klant. De gebruikerservaring is een belangrijke variabele of de gebruiker daadwerkelijk tot een aankoop overgaat. Weet jij hoe de gebruikers over je site heen surfen? Hebben ze wellicht moeite met het vinden van de juiste gegevens en/of producten? Natuurlijk heb je veel informatie beschikbaar via bijvoorbeeld Google Analytics (deze analyseren wij natuurlijk ook graag voor je!). Echter, kan Right Minds via een gebruikerstest met eye-tracking hardware jouw website in real life laten testen door een aantal respondenten uit jouw doelgroep. Wij beschikken over de hard- en software om te testen op mobiele telefoons, tablets en desktop computers. Natuurlijk pakken wij dit onderzoek van A tot Z voor je op van het onderzoeksvoorstel tot en met de respondenten uit jouw doelgroep, wij regelen het!

Stop met het maken van beslissingen maken op gevoel. Kijk vanaf nu door de bril van jouw klant! Bel ons op 0180-849084 of klik hier

De klant centraal stellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kijk nu met de bril van jouw klant naar jouw website of advertenties. Wat valt hen op wat jullie nog niet opgevallen was? Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie neem dan contact met ons op!