Selecteer een pagina

EXPERTS IN MARKTONDERZOEK

Marktonderzoek
Uitvoeren?

Wij helpen u snel en efficiënt uw marktonderzoek uit te voeren. Op basis van jullie behoeften stellen we een vragenlijst samen en zorgen dat deze door de juiste doelgroep wordt beantwoord. Om snel de data te verzamelen zetten wij ons bestand van tienduizenden respondenten in Nederland in. Ook data van buitenlandse respondenten nodig? Geen probleem! Binnen en buiten de EU hebben wij de beschikking over ruim 1.5 miljoen respondenten.

Snel doorklikken naar

Onderzoek leert ons dat bezoekers van deze pagina antwoord zoeken op een van de onderstaande items. Mocht er een vraag onbeantwoord blijven, neem dan contact met ons op!

Kosten

 De kosten voor een marktonderzoek lopen uiteen afhankelijk van de gekozen onderzoeksmethode. Een graadmeter is de lengte van de vragenlijst: dit bepaalt o.a. de tijd die we kwijt zijn voor de analyse en rapportage. Grofweg moet u rekenen met een prijs vanaf 1.500 EUR excl. BTW.

Proces & Tijd

Wij volgen een standaard proces om ervoor te zorgen dat het marktonderzoek binnen het afgesproken tijdsbestek afgerond kan worden. Na akkoord op de offerte starten wij de werkzaamheden voor het marktonderzoek binnen 1 werkdag. Vervolgens doorlopen we diverse fases.

Enkel respondenten?

Heeft u zelf al een vragenlijst opgesteld en heeft u enkel respondenten nodig? Ook in die behoefte kunnen wij voorzien. Enkel in Nederland beschikken wij al over meer dan 75.000 respondenten. Op deze manier kunnen wij u altijd snel de juiste sample voor uw marktonderzoek bieden. 

Wat voor onderzoek heeft u nodig?

Iedere organisatie heeft andere behoeftes als het gaat om marktonderzoek. Waar de ene organisatie een onderzoek onder haar werknemers wilt uitvoeren, test de ander of de introductie van een nieuw product of service haalbaar is onder haar doelgroep.

l

1. Type onderzoek

Als u nog niet precies weet welk type onderzoek u wilt uitvoeren dan bespreken we in samenspraak uw onderzoeksbehoefte en bepalen we welk type onderzoek u nodig heeft.

Heeft u al helder wat voor onderzoek u wilt uitvoeren dan gaan we tijdens de telefonische intake direct naar stap 2.

 

2. Doelgroep

Op basis van uw onderzoeksbehoefte bepalen we de doelgroep waaronder we het marktonderzoek zullen uitvoeren.

Als er respondenten moeten worden ingekocht voor het marktonderzoek bepalen we het aantal respondenten dat u nodig heeft voor een representatief marktonderzoek.

 

3. Services

Sommige onderzoeken wilt u misschien periodiek of doorlopend laten uitvoeren.

Daarnaast kunnen wij de resultanten van het marktonderzoek presenteren bij uw management team aan andere stakeholders.

We bepalen in samenspraak van welke aanvullende services u gebruik zou willen maken.

4. Offerte

Op basis van uw behoeftes in de eerste drie stappen stellen we direct een offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wanneer u de resultaten kunt verwachten.

5. Uitvoer project

Bij een akkoord op de offerte starten we binnen 24 uur met de opdracht. We zullen zo spoedig mogelijk de vragenlijst samenstellen. Na akkoord op de vragenlijst zullen we direct de respondenten voor het marktonderzoek uitnodigen.

6. Rapportage

Tot slot kunnen we de resultaten van het onderzoek op verschillende manieren met u delen. Van een datadump in SPPS of Excel tot een uitgebreide rapportage inclusief analyse gepresenteerd op uw MT.

Indicatie van de kosten van een marktonderzoek

Wij bieden diverse soorten marktonderzoek aan vanaf 1.500 EUR exclusief BTW.

De tijdsduur van het onderzoek, het aantal respondenten en de manier waarop u de resultaten van het onderzoek geanalyseerd en gerapporteerd wilt hebben zijn een belangrijke graadmeter voor de uiteindelijke prijs.

Hieronder kunt u een overzicht vinden met de vanaf prijzen voor de diverse soorten marktonderzoek.

Tijdsduur onderzoek

Rapportage & Analyse

SOORTEN MARKTONDERZOEK

Voor elke onderzoeksbehoefte bieden wij een passende oplossing binnen uw budget.

Marktonderzoek

Wij voeren een diversiteit aan marktonderzoeken uit voor multinationals, MKB’ers, universiteiten en goede doelen. Heeft u een onderzoeksvraag? Leg deze aan ons voor en wij adviseren welke traject u hiervoor het best kan doorlopen. 

Medewerkertevredenheids onderzoek

Uw medewerks zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw bedrijf. Het is daarom ook van groots belang om te weten of uw medewerkers tevreden en betrokken bij uw organisatie zijn. Wij hebben diverse onderzoeksmethodes beschikbaar om dit voor uw organisatie te meten. Op basis van de resultaten kunnen we ook een actieplan opstellen.

Klanttevredenheidsonderzoek

Zijn uw klanten wel zo tevreden als u denkt? Er is maar een oplossing om daarachter te komen: het aan uw klanten vragen. Wij voeren voor organisatie onafhankelijke klanttevredenheisonderzoeken uit. Dit kan eens per jaar of op een frequentere basis. We adviseren u graag hoe u het beste de (on)tevredenheid van uw klanten kunt meten.

Haalbaarheidsonderzoek

Bent u van plan een nieuw product of dienst in de markt te zetten? Zo ja, dan wilt u natuurlijk wel weten of hier echt behoefte voor is. Door middel van een haalbaarheidsonderzoek kunnen we samen onderzoeken of uw nieuwe idee haalbaar is. Zo niet, dan kunnen we ook onderzoeken wat er aangepast zou moeten worden om de nieuwe introductie wel tot een succes te maken.

Imago onderzoek

Hoe staat u bekend in de markt waar u actief bent? Heeft uw merk een positief imago? Wij onderzoeken graag voor u hoe mensen naar uw merk of bedrijf kijken.

UX Research

User Experience (UX) is anno 2020 een hot topic. Als specialist in het genereren van insights is Right Minds ook gespecialiseerd in het onderzoeken van de User Experience. Onderzoeken hoe gebruikers van uw app of website navigeren of producten kopen en op basis van deze insights zaken verbeteren, heeft een positief effect op de conversie en dus uw ROI op o.a. uw SEA en SEO activiteiten.

Bedrijven mogen anno 2020 eigenlijk geen beslissingen meer maken op basis van een onderbuikgevoel. Data is gemakkelijker te verzamelen en analyseren dan ooit.

Patrick van Dijl

Wij gaan voor tailor made marktonderzoek. Als aanvullende service kunnen we de vragenlijst branden in uw eigen huisstijl.

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Daarom hebben wij een aantal klanten gevraagd om iets over ons te zeggen.

De samenwerking met Right Minds hebben wij als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste moment dachten zij goed mee met onze vraagstukken en daardoor hebben we snel kunnen schakelen. Right Minds werkt efficiënt, denkt in oplossingen en kijkt altijd een stap vooruit. Bedankt voor jullie inzet en de fijne samenwerking!  
Nicole Barink

Inbound marketing expert, Team Nijhuis

Wij werken regelmatig met Right Minds samen voor diverse interne en externe projecten. Ze leveren altijd snel de resultaten van de diverse onderzoeken op. Dat is erg fijn want wij kunnen deze input direct gebruiken voor een gedegen advies richting onze klanten. 

Reinier van Eijk

Partner & Marketing Eindbaas, Condept

EEN GREEP UIT ORGANISATIES DIE ONZE RESPONDENTEN INGEZET HEBBEN

HET BEGINT MET EEN BERICHT

ONTVANG SNEL EEN OFFERTE

Gebruik onderstaand formulier om met ons in contact te komen. Een belletje of appje mag natuurlijk ook!