EXPERTS IN MARKTONDERZOEK

Medewerkersonderzoek
Uitvoeren?

Hoe staan uw medewerkers in de wedstrijd? Wat kan uw organisatie doen om het werkplezier van de medewerkers te vergroten? Meet nu de tevredenheid en/of de betrokkenheid van uw medewerkers en speel hier slim op in om bijvoorbeeld het verloop van werknemers te verminderen.

Snel doorklikken naar

Onderzoek leert ons dat bezoekers van deze pagina antwoord zoeken op een van de onderstaande items. Mocht er een vraag onbeantwoord blijven, neem dan contact met ons op!

Kosten

De kosten voor een standaard medewerker tevredenheidsonderzoek starten vanaf 2.500 EUR excl. BTW.

Proces & Tijd

Wij volgen een standaard proces om ervoor te zorgen dat het onderzoek binnen het afgesproken tijdsbestek afgerond kan worden. Na akkoord op de offerte starten wij de werkzaamheden voor het onderzoek binnen 1 werkdag. Vervolgens doorlopen we diverse fases.

Anonimiteit

De privacy en dus ook de anonimiteit van uw medewerkers is voor ons top prioriteit. 

Wat voor Medewerkers onderzoek heeft u nodig?

Iedere organisatie heeft andere behoeftes. Waar de ene organisatie een jaarlijks tevredenheids- of betrokkenheids- onderzoek onder haar werknemers laat uitvoeren, voert de andere organisatie een maandelijkse pulse survey uit.

l

1. Uw organisatie

Een onderzoek dient bij uw organisatie te passen. We bieden voor elke organisatie een passende onderzoeksmethode. Een klein bedrijf werkt nou eenmaal anders dan een groot bedrijf en een onderzoek binnen een IT organisatie werkt anders dan bij een productiebedrijf.  

 

2. Type onderzoek

Op basis van uw organisatie gaan we graag met u in gesprek over welk type medewerkers onderzoek u voor uw organisatie nodig heeft.

Voor organisaties voeren wij o.a. jaarlijkse medewerker tevredenheidsonderzoeken, employee engagement scans, eNPS metingen en pulse surveys uit. 

3. Frequentie

Afhankelijk van het type onderzoek dienen we in samenspraak de frequentie van het onderzoek te bepalen.

Wilt u eerst eenmalig kennismaken met een van onze onderzoeksmethoden, dan kan dat natuurlijk ook.

 

4. Offerte

Op basis van uw behoeftes in de eerste drie stappen stellen we direct een offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wanneer u de resultaten kunt verwachten.

5. Uitvoer project

Bij een akkoord op de offerte starten we binnen 24 uur met de opdracht. We zullen op zo spoedig mogelijk de op maat gemaakte vragenlijst voor uw organisatie samenstellen. Na akkoord op de vragenlijst kunnen we direct het veldwerk starten.

6. Rapportage

Tot slot kunnen we de resultaten van het onderzoek op verschillende manieren met u delen. Van een datadump in Excel, een online dashboard tot een uitgebreide rapportage inclusief analyse gepresenteerd op uw MT.

Indicatie van een medewerkertevredenheidsonderzoek

Wij bieden ons standaard medewerker tevredenheidsonderzoek aan vanaf 2.500 EUR exclusief BTW.

Onafhankelijk van het aantal medewerkers

Gemakkelijk online Dashboard

Wist je dat de kosten voor een medewerktevredenheidsonderzoek zichzelf gemakkelijk terug betalen? Tevreden en betrokken medewerkers blijven namelijk over het algemeen langer bij een organisatie werken. Hierdoor blijft kostbare kennis en ervaring binnen uw bedrijf. Daarnaast zijn gelukkige medewerkers ambassadeur van uw bedrijf en dat maakt het aantrekken van nieuwe werknemers gemakkelijker waardoor kosten voor werving worden bespaard.

Wij gaan voor tailor made marktonderzoek. Als aanvullende service kunnen we de vragenlijst branden in uw eigen huisstijl.

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Daarom hebben wij een aantal klanten gevraagd om iets over ons te zeggen.

Right Minds is een meedenkend en bekwaam researchbureau. Zij hebben ons ondersteund in het uitvoeren van het medewerkerstevredenheidsonderzoek. De geleverde resultaten bieden een duidelijke meerwaarde in het vaststellen van verbetertrajecten en het inzichtelijk krijgen van wensen en behoeften van medewerkers. Right Minds staat voor ons voor korte lijnen, efficiënte afstemming en creativiteit.

Mark van Son

Adjunct Directeur, Aafje Hulpthuis & Aafje Facilitair

In opdracht van The Culture Club Company heeft Right Minds verschillende tooling ontwikkeld en diverse onderzoeken uitgevoerd. Als strategische samenwerkingspartners werken wij regelmatig samen op het vlak van interpretatie, strategievorming en advisering naar aanleiding van de verzamelde onderzoeksresultaten die in het verlengde liggen van de adviesterreinen van The Culture Club Company. 

Jeroen Kaal

Managing Partner, The Culture Club Company B.V.

HET BEGINT MET EEN BERICHT

ONTVANG SNEL EEN OFFERTE

Gebruik onderstaand formulier om met ons in contact te komen. Een belletje of appje mag natuurlijk ook!