EMPLOYEE FEEDBACK

Hoe tevreden zijn uw medewerkers? Luister naar de feedback die werknemers geven om uw bedrijfscultuur te versterken en bedrijfsresultaten te verbeteren. Right Minds biedt diverse tools om feedback en de behoeften van uw medewerkers boven tafel te krijgen.

Employee engagement

Hoe staan uw medewerkers in de wedstrijd? Wat kan uw organisatie doen om het werkplezier van de medewerkers te vergroten? Meet nu de betrokkenheid van uw medewerkers en speel hier slim op in om bijvoorbeeld het verloop van werknemers te verminderen.

Pulse Surveys

Zijn er veranderingen in uw organisatie en wilt u weten wat de medewerkers daarvan vinden óf wilt u kort op de bal zitten en regelmatig diverse vragen aan uw medewerkers stellen? Weten wat er binnen uw organisatie speelt en daarop actief op acteren draagt bij aan een betere bedrijfscultuur.

Meer feedback

Wilt u nog meer in controle zijn van wat er speelt bij uw werknemers? Right Minds kan diverse tools voor uw organisatie implementeren waaronder indienst- / uitdiensttreding surveys. Neem voor meer informatie contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Start nu met meten!

Neem contact op

Neem contact met ons op om in samenspraak te bespreken welke tools we voor uw organisatie het beste in kunnen zetten.

Oplossing in uw eigen huisstijl

De gekozen oplossing wordt in uw eigen huisstijl opgeleverd en er kan binnen een week worden gestart met de verzameling van de mening van uw medewerkers.

Analyse & rapportage

De resultaten zullen in een grafische weergave worden gedeeld zodat dit gelijk bruikbaar is voor uw organisatie. In de rapportage wordt tevens ingezoomd op de actionable insights. We bieden ook de mogelijkheid om op maat een dashboard voor uw organisatie te bouwen.

Klanten

Logo Aafje

Right Minds is een meedenkend en bekwaam researchbureau. Zij hebben ons ondersteund in het uitvoeren van het medewerkerstevredenheidsonderzoek. De geleverde resultaten bieden een duidelijke meerwaarde in het vaststellen van verbetertrajecten en het inzichtelijk krijgen van wensen en behoeften van medewerkers. Right Minds staat voor ons voor korte lijnen, efficiënte afstemming en creativiteit.

– Mark van Son
Adjunct Directeur Aafje Hulpthuis & Aafje Facilitair

The Culture Club Company

In opdracht van The Culture Club Company heeft Right Minds verschillende tooling ontwikkeld en diverse onderzoeken uitgevoerd. Als strategische samenwerkingspartners werken Right Minds en The Culture Club Company regelmatig samen op het vlak van interpretatie, strategievorming en advisering naar aanleiding van de verzamelde onderzoeksresultaten die in het verlengde liggen van de adviesterreinen van The Culture Club Company. Bij een vraagstuk over Medewerker Betrokkenheid, Reputatie (License to Operate) of Employer Branding bent u bij ons aan het juiste adres.

– Jeroen Kaal
Managing Partner The Culture Club Company

Start vandaag nog met het meten van de tevredenheid van uw werknemers!
Bel ons op 0180-849084 of klik hier

Tevreden en betrokken medewerkers blijven over het algemeen langer bij een organisatie werken. Hierdoor blijft kostbare kennis en ervaring binnen uw bedrijf. Daarnaast zijn gelukkige medewerkers ambassadeur van uw bedrijf en dat maakt het aantrekken van nieuwe werknemers gemakkelijker waardoor kosten voor werving worden bespaard.