Oplossingen

Bedrijven kunnen van grotere waarde zijn door niet op hun eigen gevoel maar op het gevoel van hun klanten of medewerkers beslissingen te maken.

Zonde eigenlijk dat bedrijven veelal geen gebruik maken van de ongezouten mening van hun klanten en medewerkers! Right Minds helpt graag om toegang te krijgen tot deze waardevolle feedback. Hiervoor hebben wij verschillende oplossingen ontwikkeld. Met de data die wij verzamelen door de inzet van deze oplossingen creëren wij waardevolle insights die kunnen worden ingezet om jouw (potentiële) klant of medewerker beter te begrijpen en hiermee competitief voordeel te behalen.

Oplossingen

Onze specialiteiten

Benchmark onderzoek
Benchmarkonderzoek

Hoe presteert jouw merk t.o.v. andere merken in de categorie? Ons benchmarkonderzoek geeft inzicht in o.a. Top-of-mind-awareness, aided awareness, koopintentie en penetratie.

Vanaf 1.995,- EUR

Omnibus Onderzoek
Omnibusonderzoek

Neem geen beslissingen meer op basis van het welbekende onderbuikgevoel maar leg je vraag voor aan een representatieve groep consumenten.

Vanaf 175 EUR

Employee engagement
Employee feedback

Hoe betrokken zijn jouw werknemers? Krijg inzicht in de betrokkenheid van jouw werknemers door een medewerker betrokkenheidsonderzoek uit te voeren.

Vanaf 2.495 EUR

Customer Satisfaction
Customer satisfaction

Hoe tevreden zijn jouw klanten? Zijn het promotors van jouw merk of verspreiden ze negatieve mond-tot-mond reclame? Wij geven je snel inzicht de (on)tevredenheid van jouw klanten via onze online klanttevredenheidstool.

Vanaf 1.995,- EUR

User experience
User Experience

Wordt jouw product of dienst online gevonden door de shoppende consument? Waarom kopen ze bij jou of de concurrent? Dit digital experience benchmark onderzoek geeft je inzicht in jouw digitale positie.

Vanaf 4.500 EUR

Marktonderzoek respondenten
Respondenten

Respondenten nodig voor jouw onderzoek? Maak gebruik van de mening van duizenden respondenten in binnen- en buitenland! Daarnaast kunnen wij ook diverse onderzoeken voor jouw organisatie opzetten.

Vanaf 1,90 EUR per respondent

Maak van pure data waardevolle insights!