Selecteer een pagina

EXPERTS IN MARKTONDERZOEK

Respondent
Nodig?

Wij helpen u snel en efficiënt uw marktonderzoek uit te voeren. Op basis van uw behoeften stellen we de juiste doelgroep samen uit ons bestand van tienduizenden respondenten in Nederland en het buitenland.

Snel doorklikken naar

Onderzoek leert ons dat bezoekers van deze pagina antwoord zoeken op een van de onderstaande items. Verder biedt deze pagina alle informatie omtrent respondenten kopen. Mocht er een vraag onbeantwoord blijven, neem dan contact met ons op!

Kosten

De kosten per respondent worden o.a. bepaalt door de lengte van de vragenlijst. Een compleet ingevulde enquête van 5 minuten kunnen wij al aanbieden voor 1,90 EUR per respondent.

Proces & Tijd

Wij hebben een standaard proces om ervoor te zorgen dat de juiste respondenten uw enquête invullen. Na akkoord op de steekproef en de offerte starten wij het onderzoek binnen 1 werkdag.

Panel informatie

Enkel in Nederland beschikken wij al over meer dan 75.000 respondenten. Op deze manier kunnen we altijd de juiste steekproef bieden. Ook buitenlands onderzoek kunnen wij faciliteren.

Wat we VOOR JE DOEN

Een goed marktonderzoek is niet compleet zonder kwalitatieve respondenten. Wij leveren snel een representatieve sample voor uw marktonderzoek. Dit doen we volgens een efficiënt stappenplan waarin we proactief meedenken met jullie vraagstuk.

1. Doelgroep

Eerst bepalen we de doelgroep en het aantal respondenten dat u nodig heeft voor uw marktonderzoek.

Heeft u de doelgroep en het aantal respondenten zelf al helder op het netvlies? Dan kunt u de gewenste sample aan ons doorgeven.

2. Tijdsduur

Als de vragenlijst reeds beschikbaar is beoordelen we de lengte van de vragenlijst. Is deze nog niet beschikbaar dan maken we een eerste schatting.

Op basis van deze informatie kunnen we een juiste inschatting maken van hoelang het veldwerk zal gaan duren.

3. Services

We bieden een aantal aanvullende services los van de respondenten.

Zo helpen we bedrijven bij het samenstellen of programmeren van de vragenlijst. Daarnaast bieden we ook aan om de vragenlijst in uw eigen huisstijl te versturen.

4. Offerte

Op basis van uw behoeftes in de eerste drie stappen stellen we direct een offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wanneer u de resultaten kunt verwachten.

5. Uitvoer project

Bij een akkoord op de offerte starten we binnen 24 uur met de opdracht. We zullen zo spoedig mogelijk de eerste respondenten voor uw marktonderzoek uitnodigen.

6. Rapportage

Tot slot kunnen we de resultaten van het onderzoek op verschillende manieren met u delen. Van een datadump in SPPS of Excel tot een uitgebreide rapportage. Als u wilt kunt u dit natuurlijk ook in eigen beheer houden.

Indicatie van kosten per respondent

De kosten van een respondent zijn in 99% van de gevallen afhankelijk van drie factoren: het totale aantal respondenten, de tijdsduur van de enquête en het aantal respondenten dat de enquête kan invullen (incidence rate genoemd). Met andere woorden: als je enkel respondenten zoekt die een abonnement op Netflix hebben; dan is het voor ons lastiger om deze respondent te vinden in onze database en moeten we meer respondenten voor het onderzoek uitnodigen. Dat brengt extra kosten met zich mee.

Tijdsduur enquête

Incidence rate enquête

SOORTEN MARKTONDERZOEK

Onze respondenten kunnen voor diverse soorten marktonderzoek ingezet worden. In samenspraak zullen we bepalen wat de beste weg naar het beoogde resultaat zal zijn.

Het merendeel van de respondenten wordt ingezet voor een diversiteit aan online marktonderzoeken. Deze onderzoeken lopen uiteen van onderzoeken naar nieuwe product introducties tot merkbekendheid onderzoeken en van onderzoeken naar welke content relevant is voor een bepaalde doelgroep tot onderzoeken naar goede doelen. Geen onderzoek is voor ons te gek! Daarnaast worden respondenten ook ingezet voor UX research en offline marktonderzoek waaronder focus groepen.

  • Online marktonderzoek – 75%
  • UX Research – 20%
  • OFFLINE marktonderzoek – 5%

Wij gaan voor tailor made marktonderzoek. Als aanvullende service kunnen we de vragenlijst branden in uw eigen huisstijl.

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Daarom hebben wij een aantal klanten gevraagd om iets over ons te zeggen.

De samenwerking met Right Minds hebben wij als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste moment dachten zij goed mee met onze vraagstukken en daardoor hebben we snel kunnen schakelen. Right Minds werkt efficiënt, denkt in oplossingen en kijkt altijd een stap vooruit. Bedankt voor jullie inzet en de fijne samenwerking!  
Nicole Barink

Inbound marketing expert, Team Nijhuis

Wij werken regelmatig met Right Minds samen voor diverse interne en externe projecten. Ze leveren altijd snel de resultaten van de diverse onderzoeken op. Dat is erg fijn want wij kunnen deze input direct gebruiken voor een gedegen advies richting onze klanten. 

Reinier van Eijk

Partner & Marketing Eindbaas, Condept

EEN GREEP UIT ORGANISATIES DIE OOK ONZE RESPONDENTEN INGEZET HEBBEN

HET BEGINT MET EEN BERICHT

ONTVANG SNEL EEN OFFERTE

Gebruik onderstaand formulier om met ons in contact te komen. Een belletje of appje mag natuurlijk ook!